Terug

Antivirus 2019 DVD 3PC Multi-Language

 • Antivirus 2019 DVD 3PC Multi-Language

 • Voorraad: 8

Kaspersky Antivirus 2019 DVD 3PC Multi-Language

€ 22,95

Zet op verlanglijst

 • Snelle levering Tooltipdoorgaans binnen 24 uur geleverd
 • Uitstekende Service
 • Gedegen vakkennis
 • Gigantische voorraad
Placeholder4,6

Lovende beoordelingen!

“Super Service!”

Productomschrijving

Antivirus 2019 DVD 3PC Multi-Language

Beschermt Tegen Alle Virussen
Door cloudgebaseerde functionaliteit en krachtige beveiligingstechnologieën op uw pc te combineren, biedt Kaspersky Anti-Virus essentiële beveiliging tegen de bedreigingen van vandaag.

Detecteert Nieuwe En Onbekende Bedreigingen
Het cloudgebaseerde beveiligingssysteem van Kaspersky verzamelt gegevens van miljoenen systemen van deelnemende gebruikers over de hele wereld om u te beschermen tegen de nieuwste virussen en malware-aanvallen. Potentiële bedreigingen worden in realtime gemonitord en geanalyseerd en gevaarlijke acties worden volledig geblokkeerd voordat ze schade kunnen aanrichten.
Identificeert Verdachte Websites En Phishing-Websites

Geavanceerde anti-phishing-technologieën detecteren proactief frauduleuze URL's en gebruiken realtime informatie uit de cloud om ervoor te zorgen dat u niet wordt misleid om uw waardevolle gegevens bekend te maken aan phishing-websites. URL-adviseur voegt ook kleurgecodeerde tags toe aan alle weblinks - om u op de hoogte te stellen van het gevarenniveau van de link en de daaropvolgende pagina's.

Voorkomt Dat Malware Kwetsbaarheden Op Uw Pc Misbruikt
Als uw pc Kwetsbaarheden In toepassingen of systemen heeft die niet zijn bijgewerkt met de nieuwste oplossingen, kunnen cybercriminelen en malware toegang krijgen. Naast het scannen op kwetsbaarheden, analyseert en bestuurt Kaspersky Anti-Virus de acties van programma's die kwetsbaarheden hebben - zodat ze geen schade kunnen aanrichten.

Automatische Download- En Installatiefuncties - Bespaart U Tijd En Moeite De
installatie vereist nu veel minder handmatige stappen. Wanneer u het product voor het eerst downloadt van de website, wordt automatisch gecontroleerd op de nieuwste productversie - desinfecteert u bestaande malware, indien nodig - en start u de installatie.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Antivirus 2019 DVD 3PC Multi-Language

  Antivirus 2019 DVD 3PC Multi-Language

  € 22,95