Terug

NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

  • NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

Productomschrijving

NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

Intel® Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) is een vervolg op de bestaande ondersteuning voor IA-32 (VT-x) en Itanium® processor (VT-i) virtualisatie en voegt daar nieuwe ondersteuning voor I/O-apparaatvirtualisatie aan toe. Intel VT-d kan eindgebruikers helpen de beveiliging en betrouwbaarheid van de systemen te verbeteren en ook de prestaties van I/O-apparaten in gevirtualiseerde omgevingen te verbeteren.

Intel® Management Engine Firmware (Intel® ME FW) gebruikt ingebouwde platformmogelijkheden en beheer- en beveiligingstoepassingen om op afstand out-of-band netwerkcomputers te beheren.

Intel® Virtualization Technology (VT-x) laat één hardware platform functioneren als meerdere "virtuele" platformen. Het biedt verbeterde beheerbaarheid door het beperken van downtime en het behoud van productiviteit door het isoleren van computeractiviteiten in aparte partities.

Intel® Platform Trust Technology (Intel® PTT) is een platformfunctionaliteit voor de opslag van referenties en sleutelbeheer die door Windows 8* en Windows® 10 wordt gebruikt. Intel® PTT ondersteunt BitLocker* voor encryptie van harde schijven en ondersteunt alle Microsoft vereisten voor firmware Trusted Platform Module (fTPM) 2.0.

Voor 17:00 besteld morgen in huis!

    Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

    536,95Gratis verzending

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Snelle levering Tooltipdoorgaans binnen 24 uur geleverd
    • Uitstekende Service
    • Gedegen vakkennis
    • Gigantische voorraad
    Placeholder4,8

    Lovende beoordelingen!

    “Super Service!”

    Reviews

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten
    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

      NUC 11 Pro UCFF Zwart i5-1135G7

      € 536,95