Terug

Thriller-Horror Box

 • Thriller-Horror Box

  Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  6,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Snelle levering Tooltipdoorgaans binnen 24 uur geleverd
  • Uitstekende Service
  • Gedegen vakkennis
  • Gigantische voorraad
  Placeholder4,8

  Lovende beoordelingen!

  “Super Service!”

  Productomschrijving

  Thriller-Horror Box

  Deadly little secrets:
  De broer van dtective Cole Chamberlain (Dylan Walsh) was een super athleet. Men zei dat hij overleed aan een overdosis prestatie vehogende drugs, maar Cole is ervan zeker van dat hij is vermoord. Omdat hij niet in staat is de moord op zijn broer te bewijzen en ook niet op wil geven, wordt Cole uit het corps geschopt. Nu, jaren later en niet dichter bij de oplossing van de moord, ontmoet hij Syephanie (Dina Meyer) die hem wel dichter bij de moordenaar kan brengen. Ze heeft namelijk een kennis, ex-sport dokter Gordon Childs (Craig Sheffer). Deze is expert in prestatie verhogende drugs en heeft zijn beroep beëindigd onder verdachte omstandigheden.

  Trapped buried alive:
  Michael Cooper (Jack Wagner), een jonge ontwerper, heeft in de mooie besneeuwede bergen een hypermodern skihotel neergezet. Het enige probleem is dat dit skiparadijs precies op de route ligt van 's lands grootste lawine. Tijdens de opening hoort Micheals vrouw Emily Coper (Gabriele Carteris) een luid gebulder. Als ze uit het raam kijkt, ziet ze een muur van sneeuw op haar en haar stiefdochter Piage (Aubrey Dollar) afkomen. De lawine verwoest de skilift en al gauw is het hele skihotel bedolven onder de sneeuw. Terwijl Emily voor haar leven vecht, weet Michael niet of zijn familie nog leeft. Samen met de sherrif baant ook hij zich een weg door de laag ijs die over zijn hotel ligt en prbeert hij de bevolking ervan te overtuigen dat er geen gevaar is van een volgende lawine. Terwijl Michael wanhopig zijn familie probeert te redden, vechten Emily, Paige en de anderen tegen onderkoeling, uitputting, gebrek aan zuurstof en instortingsgevaar.

  Horror in the attic:
  Trevor Blackburn (Andrew Jones - nightmare on elm street 4) heeft geen enkele herinnering van zijn verleden en last van verchrikkelijke nachtmerries wanneer hij ontwaakt uit een coma. Trevor wordt verzorgd door de excentrieke Dr. Ek (Jeffrey Combs) die hem verteld dat hij is opgenomen in een speciale inrichting voor de moord van zijn verloofde. De realiteit en fantasie worden één in Trevors nachtmerrie - flashbacks van zijn eigen hersenoperatie en dromen over een vreemde kist op zolder die de ingang naar een magische kamer vormt. Wanneer Trevor doordraait worden andere patienten op zijn afdeling vermoord en Trevor is de hoofdverdachte!

  Serial Killer:
  Caey Noland (Justin Ulrich) is een normale jongen van de middelbare school. Nou ja, niet helemaall. Hij weet niet wat te doen met zijn leven en besluit daarom seriemoordenaar te worden. Zijn klasgenote Sasha heeft een obsessie voor de dood, dit leidt ertoe dat zij samen gaan werken. Het gaat met Casey niet goed op school wanneer hij tijdens de gymles door zijn leraar voor paal gezet wordt en een werkstuk inlevert over zijn plannen om seriemoordenaar te worden. Gedurende zijn onderzoek over moorden wordt Casey een echte expert op dit gebied. Het enige wat hij nu nog moet vidnen is een testpersoon.

  Specificaties

  Specificaties voor: Thriller-Horror Box

  • Staat Als nieuw

  Reviews

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Thriller-Horror Box

   Thriller-Horror Box

   € 6,95