Terug

TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart

 • TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart
 • TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart
 • TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart
 • TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart

Voor 17:00 besteld morgen in huis!

  Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  264,95Gratis verzending

  Aan verlanglijst toevoegen

   Onze vermelding op sys.keurmerk.info/
  • Snelle levering Tooltipdoorgaans binnen 24 uur geleverd
  • Uitstekende Service
  • Gedegen vakkennis
  • Gigantische voorraad
  Placeholder4,8

  Lovende beoordelingen!

  “Super Service!”

  Productomschrijving

  TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart

  Maak je bedrijf klaar voor de toekomst met een volledige 10G Fiber Switch
  JetStream 8-poorts 10GE SFP+ L2+ Managed Switch

  Volledige vezelschakelaar met bliksemsnelle 10G
  Bouw en breid jouw bliksemsnelle netwerk uit met TP-Link TL-SX3008F-een volledig beheerde switch met volledige 8-poorts 10G glasvezelpoorten en 160 Gbps schakelcapaciteit. Ideaal voor kleine, middelgrote en grote bedrijfsnetwerken, het voldoet en overtreft de behoeften voor high-speed, betrouwbare en veilige bedrijfsnetwerken.

  Naadloze integratie in Omada Cloud SDN
  Het SDN-platform (Software Defined Networking) van Omada integreert netwerkapparaten, waaronder access points, switches en routers, en biedt 100% gecentraliseerd beheer in de cloud. Omada creëert een zeer schaalbaar netwerk, dat allemaal via één enkele interface wordt beheerd. Naadloze draadloze en bekabelde verbindingen worden geboden, ideaal voor gebruik in horeca, onderwijs, detailhandel, kantoren en meer.

  Geavanceerde L3-functies
  Een overvloed aan L2+ en L3-functies wordt ondersteund om een uiterst schaalbaar en robuust netwerk op te bouwen, dat een betrouwbare en efficiënte oplossing biedt voor ondernemingen, campussen en ISP's.

  Veilig netwerken
  Onze hoogwaardige beveiligingsfuncties bieden bescherming tegen een reeks netwerkbedreigingen. Ze omvatten IP-MAC-Port-VID Binding, Port Security, Storm Control en DHCP Snooping. Een geïntegreerde lijst van veel voorkomende DoS-aanvallen is beschikbaar, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om ze te voorkomen. De Access Control Lists (ACL, L2 tot L4) beperken de toegang tot gevoelige netwerkbronnen door pakketten te weigeren op basis van bron en bestemming MAC-adres, IP-adres, TCP/UDP-poorten of VLAN-ID. Gebruikerstoegang tot het netwerk kan worden gecontroleerd via 802.1X-authenticatie om toegang te verlenen op basis van geldige gebruikersgegevens.

  Functies op bedrijfsniveau
  Een complete reeks L2+ functies wordt ondersteund. 802.1Q VLAN, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol en 802.3x Flow Control behoren tot de innovatieve functies. Geavanceerde IGMP Snooping zorgt ervoor dat de switch op intelligente wijze multicaststromen doorstuurt naar de juiste abonnees en onnodig verkeer vermindert, terwijl IGMP throttling & filtering abonnees op poortniveau beperken om onbevoegde multicasttoegang te voorkomen. Statische routering segmenteert het netwerk om het verkeer efficiënt te routeren.

  Geavanceerde kwaliteit van dienstverlening (QoS)
  Spraak- en videoverkeer kan voorrang krijgen op basis van IP-adres, MAC-adres, TCP-poortnummer, UDP-poortnummer en meer. Met QoS blijven spraak- en videodiensten soepel verlopen, zelfs in situaties met weinig bandbreedte.

  ISP-functies
  Internet Service Providers (ISP's) krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben met functies als sFlow, QinQ, L2PT, PPPoE ID Insertion en IGMP-verificatie. 802.3ah OAM en Device Link Detection Protocol (DLDP) bieden eenvoudige bewaking en probleemoplossing van Ethernet-links in het hele netwerk.

  IPv6-ondersteuning
  Een enorme verscheidenheid aan IPv6-functies garandeert dat uw netwerk klaar is voor het Next Generation Network (NGN) zonder dat je jouw hardware hoeft te upgraden. Profiteer van functies zoals Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, IPv6 ACL, DHCPv6 Snooping, IPv6 Interface, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery en IPv6 Neighbor Discover om je netwerkomgeving te verbeteren.

  Reviews

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart

   TP-LINK TL-SX3008F netwerk-switch Managed L2+ Geen Zwart

   € 264,95